TÜRKOĞLU 1 NOLU L TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU
TELEFON BİRİMİ TELEFONLA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME UYGULAMASI

DİJİTAL KAYIT BİRİMİNDEN DUYRULUR

 

TELEFONLA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME UYGULAMASI (E-GÖRÜŞ) HAKKINDA 

 

  1. Hükümlü ve tutuklu yakınlarının (Terör suçları, Ağırlaştırılmış Cezalar ve Örgüt suçları Hariç !) görüntülü görüşme yapabilmesi için sisteme kayıtlı telefonlarının bulunduğu mobil cihazlardan Android ve IOS internet mağazalarında bulunan E-Görüş Mobil Uygulaması’ nı indirerek kurulum yapmaları gerekmektedir.
  2. Uygulamanın başarılı bir şekilde yüklendiği uyarısı ile program görüşmeye hazır hale gelmektedir. Görüntülü görüşme kurumumuzda hazır hale geldiğinde Tutuklu ve Hükümlüler tarafından arandığınızda ekstra hiçbir şey yapmadan görüntülü görüşme çağrısına yanıt vermeniz yeterli olacaktır.
  3. Programın indirildiği cihazın değiştirilmesi durumunda, yeni kullanılacak cihaza aynı program yeniden yüklenmesi ve aktivasyon işleminin yapılması gerekmektedir. En fazla 3 cihaz değişikliği yapılabilmektedir. Cihaz değişikliği durumunda kurumumuza bilgi verilmesi gerekmektedir.

Uyarı: e-görüş uygulamasını cep telefonunuza bir kez yüklemeniz yeterlidir. Uygulamanın herhangi bir sebeple hata vermesi durumunda dahi silip tekrar yüklemeye çalışmayınız! (Sizden kaynaklanan sorunun düzelmesini bekleyiniz)

Telefonunuza e-görüş uygulaması indirmek için lütfen tıklayınız. (Andorid için)

Telefonunuza e-görüş uygulaması indirmek için lütfen tıklayınız. (IOS için)

 

FOTOĞRAF GÖNDERİMİ:

GÖRÜŞME YAPABİLMEK İÇİN: Hükümlü/tutuklular, belgelendirmeleri koşuluyla eşi. dördüncü dereceye kadar kan ve kayın hısımları ve vasisi tarafından yeni telefon numarası göndermek için GEREKLİ EVRAKLAR ;

  1. Bayi onaylı(Islak imzalı ve kaşeli) üzerinde TC kimlik numarası bulunan abonelik sözleşmesi veya son dönem telefon faturası
  2. Hat sahibinin kimlik fotokopisi
  3. Nüfus kayıt örneği
  4. İkametgah belgesi
  5. Son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet biyometrik vesikalık fotoğraf 

 

NOT: İstenilen evraklar herhangi bir kargo yoluyla gönderilebilir veya elden teslim edilebilir.